Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV får ny samleutgave

Det kan virke som om season pass nummer to nærmer seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I høst kunne Square Enix fortelle at de hadde planer om å komme med et nytt season pass til Final Fantasy XV siden det ville komme enda flere utvidelser i 2018. Nå kan det virke som om mer informasjon om dette er på vei.

Det amerikanske sensurorganet ESRB har nemlig satt sin dom over noe kalt Final Fantasy XV: Royal Edition. Beskrivelsen forteller ikke noe om hva denne utgaven av spillet vil inneholde, men siden det allerede finnes flere utgaver med season pass-et er vel sjansen stor for at dette er en utgave som inneholder de ekstra sekvensene som har kommet etter lansering, samt det nye season pass-et. Personlig tviler jeg på at dette er en utgave som kommer med alle utvidelsene og slik på en fysisk plate. Det ville nok nemlig krevet en 200 GB Blu-Ray, noe jeg tviler på at de ønsker å bruke penger på. Forhåpentligvis tar jeg feil, for det hadde vært veldig hyggelig for dere uten eller med dårlig internettilgang.

HQ
Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...Loading next content