Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV får PC-demo og Gordon Freeman

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy XV skal altså komme til PC den 6. mars, men det viser seg at vi kan prøve det før den tid. Samtidig vil nok snakket om Half-Life 3 dukke opp igjen.

Square Enix kan nemlig fortelle at det vil komme en demo av Final Fantasy XV: Windows Edition til både Origin, Steam og Windows Store den 26. februar. Denne vil la oss spille gjennom hele første kapittel, så her får vi en fin smakebit på hva spillet har å by på. Om du så finner ut at spillet er noe for deg kan det være verdt å kjøpe spillet før 1. mai også, for da vil du nemlig få med en drakt, noen briller og et brekkjern som gjør at du ligner på Gordon Freeman fra Half-Life. Disse tingene kan også brukes i multiplayerdelen Comrades.

Samtidig kan de fortelle at lagringsfilene i Windows Store-utgaven vil kunne overføres til Xbox One-utgaven og vice versa. En gang i fremtiden vil spillet også la de to utgavene spille med hverandre online. Slettes ikke dumme nyheter.

Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...Loading next content