Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV: Lykkelig eller trist slutt?

Du får muligheten til å bestemme ...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hajime Tabata, som designet det nyeste spillet i sagaen, samt episode VII, har intervjuet fans av serien, for å finne ut av hva de mener. Dette skal hjelpe ham med å velge en passende avslutning for det siste spillet (så langt) i franchisen.

Spørsmålene som Hajime Tabata stilte på et lokalt arrangement ble videreformidlet via Twitter, av fans som var til stede (oversatt av Resetera):

"Do you want to see a happy ending? On the contrary, how about a very sad ending? "

Uten å si hvilken vei han valgte, sa regissøren at tilbakemeldingen fra fansen hadde hjulpet ham med avgjørelsen. Nå gjenstår bare spørsmålet: Snakker han om slutten på et nytt spill? Slutten på en utvidelse? Eller slutten på de fire planlagte DLCene som er på vei?

Final Fantasy XV

Hva foretrekker du? Lykkelig eller trist slutt? Er du en av de som fortsatt håper på å redde Aeris (FFVII)?

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...Loading next content