Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI kommer eksklusivt til PlayStation 5 og PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok ikke langt tid før man forsto at kveldens PlayStation 5 Showcase ville bli noe spesielt da Sony bestemte seg for å starte sendingen med en meget etterlengtet annonsering.

Ryktene om at de ville offentliggjøre Final Fantasy XVI stemte nemlig, og i tillegg viser det seg at spillet vil være konsolleksklusivt på PlayStation 5 i tillegg til PC. Dessverre er det nesten alt Square Enix kan si foreløpig også, for mer informasjon kommer ikke før en gang i 2021. Utviklerne gjør det klart at spillet fortsatt er langt unna, så det er bare å suge til seg hver eneste detalj i traileren.

HQ
Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content