Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI-produsenten skulle ønske at det bare fantes én konsoll

Naoki Yoshida mener det vil være bedre for både spillere og utviklere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy XVI-produsent Naoki Yoshida har nylig uttalt at han mener at spillindustrien ville vært bedre tjent med én konsoll.

I et intervju oversatt av IGN sier Yoshida at han skulle ønske at "det bare fantes én konsoll" som folk kunne spille på. Han går ikke nærmere inn på begrunnelsen for dette, men mener at det ville vært "bedre" for alle, både forbrukere og utviklere.

Akkurat nå har vi tre store konsoller hvis vi ikke regner med PC-er, og selv om mange liker å holde seg til én leir, har det sine fordeler å få alle spill på én plattform. Da er det slutt på eksklusivitet, tribalisme over konsoller og mye mer.

På utviklersiden har det også vært tekniske problemer med noen av de nye spillene som lages for Xbox Series S, siden den ikke har samme kraft som PS5 eller Xbox Series X. Med én konsoll blir spillereglene jevnere.

Hva synes du om det? Har Yoshida rett?

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.

0
Noen andre bør lage Final Fantasy XVII

Noen andre bør lage Final Fantasy XVII

NYHET. Skrevet av Olof Westerberg

Naoki Yoshida: "Det ville være bra å se fremover og hente inn en yngre generasjon, med mer ungdommelige følelser, for å lage et nytt FF med utfordringer som passer til dagens verden."Loading next content