Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV-utvidelser kansellert og Tabata slutter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Square Enix kunngjorde at de ville ha en ny Final Fantasy XV-sending i natt håpet og trodde mange at selskapet endelig ville fortelle oss mer om de kommende utvidelsene til spillet. Den gode nyheten er at dette var akkurat det vi fikk. Den dårlige er at det for det meste var dårlige nyheter.

Square Enix har nemlig bestemt seg for å kansellere tre av de fire planlagte Final Fantasy XV-utvidelsene. Den eneste som overlever er Episode: Ardyn — "The Conflict of the Sage" som skal komme i mars. Som om det ikke var nok kunne Hajime Tabata, selve hovedmannen bak spillet, fortelle at han nå har forlatt Square Enix. Tabata-san sier at han nå vil starte et eget studio for å fullføre det hemmelige prosjektet han har jobbet på.

Dette betyr uansett ikke helt slutten for Final Fantasy XV. Multiplayermodusen Comrades vil kunne kjøpes separat med noen ekstra bosser, kostymer og våpen den 12. desember. Samme dag vil crossover-eventen med Final Fantasy XIV starte, så vi får i alle fall litt ekstra innhold før Episode Ardyn lanseres. Det skal bli interessant å se hva dette betyr for serien generelt. Betyr disse dratiske valgene at arbeidet med et nytt spill allerede har startet eller er det noe annet som ligger bak. Tiden vil vise.

Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...Loading next content