Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors får nytt kart og mer neste uke

Muligheten til å kjempe mot andre Fire Emblem-figurer og en ny type angrep er bare noe av det vi får gratis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Ninja og Omega Force var tidlig ute med å fortelle at de hadde store planer om å støtte Fire Emblem Warriors i lang tid, og de starter i alle fall ganske bra.

Nå kan de nemlig avsløre at det kommer en ny oppdatering til spillet de 16. november, og at denne ikke akkurat bare fikser et par bugs og menyer. Denne vil også inneholde et nytt History-kart kalt Hero Competition. Som navnet indikerer er dette en arena hvor Rowan og Lianna kan denge løs på andre helter og heltinner fra serien.

Fire Emblem Warriors

Da passer det godt at vi også får et nytt angrep. Treffer du motstanderen med et "Armor Piercing Blow" vil både beskyttelsen og resistansen deres senkes. Vi er uansett ikke de eneste som kan bruke dette, for fienden kan også bruke det mot også. Dette vil ikke bare vises med spesielle animasjoner, men også hvordan karakterene våre ser ut. Blir man truffet av dette angrepet vil man nemlig få en karaktermodell uten rustning.

Fire Emblem WarriorsFire Emblem Warriors

Som om det ikke var nok kommer også oppdateringen med to nye rustninger, noen nye våpen, velsignelser for tempelet, muligheten til å selge flere våpen samtidig, fiksing av bugs, og støtte for "English Voice Pack"

Hva synes du høres best ut?

Relaterte tekster

0
Fire Emblem WarriorsScore

Fire Emblem Warriors

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Mange spillserier har fått "Warriors-behandlingen" de siste årene. Nå er det heltene i Fire Emblems tur til å banke løs på hundrevis av fiender om gangen.Loading next content