Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Burnout Dominator

Fire nye fra Burnout

Dominator dominerer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tross alt snakk om den nye generasjonens spillmaskiner, finnes det tross alt fortsatt kraft igjen å hente i de nåværende maskinene, noe som vises ikke minst i det kommende racingspillet Burnout: Dominator. Disse lekre skjermisene får oss til å lengte enda mer etter ufattelig tempo og komplekse kollisjoner. Skjermisene kommer fra spillnettsiden Shacknews.

Her er mer fakta:
Flytt grensene for hensynsløs kjøring og la adrenalin og faremomenter presse deg til det ytterste i den mest intense, utfordrende Burnout-opplevelsen noensinne, på PlayStation 2 og PSP.

Slipp raseriet løs og kjør alle typer farlige løp. Fyll opp og tøm en full boostsøyle uten å krasje for å gjøre en burnout, og oppnå halsbrekkende hastigheter. Koble sammen flere burnouts for å presse poengdobleren og nervene dine til det ytterste mens du herjer vilt i den nye verdensturneen!

Kjemp mot trafikken på veier som er laget for å håndtere alle typer racing. Finn snarveier du kan bruke, skrens gjennom svingene og trål deg uredd gjennom møtende trafikk, i forsøket på å bli den ultimate burneren.

Burnout Dominator setter en ny standard for PSP og PlayStation 2, og inneholder de mest eksplosive visuelle elementene for disse plattformene noensinne, bl.a. i flerspill, samt en eksklusiv funksjon for PSP som lar deg synkronisere spillet ditt med vennene dine så du kan knuse rekordene og løpstidene deres.

Burnout Dominator
Burnout Dominator
Burnout Dominator
Burnout Dominator

Relaterte tekster

8
Burnout Dominator

Burnout Dominator

FORSPILL. Skrevet av Jesper Karlsson

Glem brøytebiltaktikk og uendelige boostmålere, denne gangen er Burnout tilbake for alvor!Loading next content