Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Pro Wrestling World

Fire Pro Wrestling World kommer til PlayStation 4 i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-spillere har hatt det mye moro med Fire Pro Wrestling World siden spillet ble offisielt lansert på Steam den 18. desember, mens PlayStation 4-eiere har måtte vente tålmodig på mer informasjon om når spillet kommer deres vei. Nå har de endelig fått svar.

Spike Chunsoft har gitt oss en ny trailer som gir en rask oversikt over mesteparten man kan vente vente seg av Fire Pro Wrestling World på PlayStation 4, samt lanseringsdatoen. Når det kommer til førstnevnte får vi blant annet se hvor utrolig mange muligheter man har for å lage sine egne figurer og belter, flere av de ekte bryterne som finnes i spillet, noen av de ulike modusene, og mer. Det hele avsluttes ved å avsløre at Fire Pro Wrestling World lanseres på PlayStation 4 den 28. august, så ventetiden er snart over.

HQ
Fire Pro Wrestling World

Relaterte teksterLoading next content