Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Firewall Zero Hour

Firewall Zero Hour er PSVRs svar på Rainbow Six

Et lovende PlayStation VR-spill ble annonsert på PSX.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de første spillene Sony offentliggjorde på PlayStation Experience-messen var det PlayStation VR-eksklusive spillet Firewall Zero Hour. Konseptet er egentlig ganske enkelt. To lag bestående av fire spillere hver har fått i oppdrag å enten beskytte eller stjele sensitiv informasjon som befinner seg på PC-er over hele verden. Som ekstra hjelp vil to ekstra spillere ta på seg rollene som arbeidsgiverne, og med det få oversikt over det som skjer. Dermed kan de gi laget sitt tips om hvordan de skal gå frem for å lykkes.

Når det kommer til de som kontrollerer leiesoldatene ser de det hele fra førstepersonsperspektiv, og vil med det måtte stole på vanlige instinkter. Laget som skal stjele informasjonen trenger nemlig ikke nødvendigvis å bare storm rommet PCen befinner seg i, men i stedet bruke metoder som det andre laget ikke nødvendigvis merker før det er for sent. Derfor er det viktig å ta med seg variert og riktig utstyr inn i kampene. Etter hvert som du går opp i level vil du få tilgang til nye ting som vil kunne gjøre det vanskeligere for fienden å lykkes. Alt i alt høres det rett og slett ut som Rainbow Six i virtual reality, så det skal bli interessant å høre mer om spillet før det lanseres neste år en gang.

Firewall Zero Hour

Relaterte tekster

0
Firewall Zero Hour er gratis i helga

Firewall Zero Hour er gratis i helga

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

PlayStation Plus-abonnenter får muligheten til å spille Firewall Zero Hour gratis fra i dag og frem til søndag 20. januar. Prøveversjonen av VR-skytespillet inkluderer...Loading next content