Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
In the Valley of Gods

Firewatch-skaperne avslører In the Valley of Gods

Nå går turen til Egypt for å se hva pyramidene skjuler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Firewatch-utviklerne i Campo Santo var tidlig ute med å si at de hadde noen spennende planer for fremtiden, men med tanke på hvor lite studioet er var det ikke mange som håpet på nytt om dette på lenge. Overraskelse!

I natt kunne de avsløre at det neste spillet heter In the Valley of Gods, og vil ta oss til Egypt på 1920-tallet. Der vil vi spille som Rashida, en vanæret utforsker og filmskaper som nå er på desperat jakt etter et nytt eventyr. For å oppnå dette må hun samarbeide med Zora, en tidligere kollega som hun ikke akkurat hadde et godt forhold til sist de møttes. Jakten etter Nefertiti sin grav frister uansett såpass mye at dere er villige til å prøve et nytt samarbeid.

Som tilfellet er i Firewatch vil In the Valley of Gods fokusere på hvordan forholdet mellom disse to utvikler seg gjennom historien. Denne gangen er det dog snakk om to personer som stadig er i nærheten av hverandre, og som må samarbeide for å kunne filme eventyret sitt. Filmingen skal også være en viktig del av spillet, noe traileren også viser. Å sette opp utstyret og filme omgivelsene skal etter planen gjøre slik at man får et særegent sluttresultat. Akkurat hvordan er vanskelig å si enda, for spillet skal etter planen ikke komme til PC før 2019. De har også planer om å få det over til konsollene, men i første omgang er hovedfokuset på PC.

HQ
In the Valley of Gods

Relaterte teksterLoading next content