Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
In the Valley of Gods

Firewatch-skaperne kjøpes opp av Valve

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Campo Santo har bare gitt ut Firewatch etter at studioet ble stiftet av tidligere The Walking Dead-, Bioshock- og Mark of the Ninja-utviklere i 2013, men den veldig korte CVen er tydeligvis nok til å imponere ett av verdens mest kjente spillselskaper.

Nå kan nemlig Campo Santo fortelle at de har blitt kjøpt opp av Valve, selskapet som blant annet er kjent for Half-Life, Left 4 Dead og Dota. De tolv personene i Campo Santo skriver at dette ikke vil føre til nevneverdige for oss som spillere. Det kommende In the Valley of Gods vil fortsatt være deres neste spill, studioet vil fortsette å gi oss jevnlige oppdateringer om hva de gjør, og de vil fortsette å lage historiefokuserte spill. Oppkjøpet skal bare skyldes at Valve og Campo Santo har den samme tankegangen når det kommer til verdier og hva spill dreier seg om. Disse tingene skal nå bli mye lettere å klare nå som giganten Valve eier studioet, noe som også passer godt etter at selskapet sa at de ville begynne å fokusere mer på spillutvikling igjen etter å ha fokusert på Steam de siste årene. Så får vi se om dette betyr at Campo Santo lager Half-Life 3 eller ikke om noen år...

In the Valley of Gods

Relaterte teksterLoading next content