Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Flaggskipsfunksjoner møter en mindre kropp i Xiaomi 13 Lite

Vi har hendene på smarttelefonen i den nye episoden av Quick Look.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er så mange forskjellige typer smarttelefoner på markedet i dag at det kan være veldig, veldig vanskelig å holde oversikt over alle de nye, men en produsent som nylig har avduket og begynt å vise frem sin splitter nye serie er Xiaomi. Vi har tidligere sett på Xiaomi 13-smarttelefonen, så da passer det godt at vi i dag retter oppmerksomheten mot Xiaomi 13 Lite.

Denne telefonen er selvsagt en mindre, lettere versjon av Xiaomi 13, men har fortsatt mange av funksjonene som utgjør flaggskiptelefonen. Du får fortsatt en premium kamerapakke og en 120Hz AMOLED-skjerm, men dette drives i stedet av en Snapdragon 7 Gen 1, i motsetning til Xiaomi 13 som bruker en Snapdragon 8 Gen 2.

For å få vite om resten av likhetene og ulikhetene kan du ta en titt på den nye episoden av Quick Look nedenfor, der vi snakker om fordeler og ulemper med Xiaomi 13 Lite, samt deler noen forskjellige fakta om smarttelefonen.

HQ


Loading next content