Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Quake III Arena

Fler Quake 3 Arena DC bilder

I forrige uke viste vi de første 5 bildene fra Quake 3 Arena til Dreamcast konsollen. I dag har vi 4 nye.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I forrige uke viste vi de første 5 bildene fra Quake 3 Arena til Dreamcast konsollen. I dag har vi 4 nye.

HQ

Q3A til DC vil komme ut i desember, og muliggjøre multiplay online, men bare opp til 4 spillere av gangen. Som en nyhet, vil det ikke være mulig å spille mot PC spillere på nettet i starten, som først antattt/feiltolket. Dette blir først mulig når en spesiell PC-kompatibel map-pack blir utgitt senere, høyst sannsynlig først neste år. Inntil da, vil Dreamcast eiere kunne utstyre seg med både DC mus og keyboards, så balansen i kampene online kan bli fair for alle.

Relaterte tekster

1
Quake III ArenaScore

Quake III Arena

ANMELDELSE. Skrevet av Stig Mortensen

Endelig ett first-person-shooter spill til Dreamcast, og så til og med et av de beste på markedet! Id Software's hitspill Quake 3 Arena leverer virkelig action for pengene.

0
Quake III Rally Beta er ute!

Quake III Rally Beta er ute!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

En Betaversjon av Quake III Rally Mod'en er lagt opp for nedlasting på den offisielle Quake III Rally nettsiden. Modifikasjonen er utviklet ut fra Quake III Arena og krever at du har originalspillet. Hvorfor ikke prøve noe nytt?

0
Quake III mod: Alliance 2.0

Quake III mod: Alliance 2.0

NYHET. Skrevet av Kristian West

Har du Quake III Arena og er lysten på noe heftig lagbasert action på freeware basis, så har mod'en Alliance 2.0 nettopp kommet, med mulighet for Capture The Flag og mye mer.Loading next content