Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Twisted Metal

Flere bevis på at Twisted Metal gjenopplives viser seg

Ryktene har sirkulert en stund, men nå har vi enda større grunn til å tro at det kan være på trappene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen nye stillingsannonser hos Firesprite peker nok en gang mot en potensiell omstart av Twisted Metal.

Flere stillingsannonser ble først samlet i en Resetera-tråd, og bekrefter at Liverpool-baserte Firesprite jobber med et nytt AAA-flerspillerspill som bygges med Unreal Engine 5.

Oppføringen for hoveddesignerposisjonen beskriver den kommende tittelen som en sjangerblandingsspill som inneholder "mekanikk rundt kjøretøy og til fots."

Det er også omtale av en Steam-backend i oppføringen, noe som betyr at en PC-versjon også kan være på vei. Det er ingen garanti for at denne tittelen er en Twisted Metal-omstart, men med ryktene som blir mer og mer hyppige er det en stor sjanse for at Sony offentliggjør det senere i år.

Twisted Metal

Relaterte tekster

Twisted MetalScore

Twisted Metal

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Det kan vel bare ikke gå galt med klovner, raketter og bilvold... Eller? Richard har inntatt førersetet for et gjensyn med Sweet Tooth og satt karakter...Loading next content