Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Flere Bravely Default-spill er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går ble Bravely Default II tilgjengelig på Steam, og noen av dere håpet nok derfor at Square Enix har enda større planer for franchisen. Det har selskapet, men tydeligvis ikke på en god stund.

I et intervju med Famitsu (oversatt av Nintendo Everything sier Tomoya Asano, en av seriens produsenter, følgende:

"Bravely Default II ble godt mottatt av fansen, og som et resultat av det håper vi å fortsette serien siden vi føler at dette er mulig igjen. Når det er sagt er vi fortsatt i planleggingsfasen, og jeg mistenker at utviklingen vil ta enda noen 3-4 år, så vi setter pris på om fansen er tålmodige med oss."

Kanskje ikke så rart siden samme mann sa at han hadde noen konsepter for et "Bravely Third" i hodet i fjor, men det er uansett godt å høre at vi muligens får mer fra det fascinerende universet.

Bravely Default II

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content