Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Flere "Fast and Furious"-spinoffs er på vei

Inkludert en film med en kvinne i hovedrollen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens det ser ut til at finalen i Fast and Furious blir delt i tre deler i stedet for to virker det også som om universet utvides på enda flere måter.

Variety avslører at Vin Diesel har bekreftet flere Fast and Furious-spinoffs er på vei, noe som betyr at vi kan forvente flere i historier som Hobbs og Shaw:

"Jeg begynte å utvikle den kvinnelige spinoffen i... 2017 med andre spinoffs, og jo raskere jeg leverer finalen, jo raskere kan jeg lansere alle spinoffene."

Ut fra dette tyder tidslinjen for prosjektene på at spinoffene vil komme etter at hovedserien avsluttes med den andre eller tredje delen av Fast X.

Når det gjelder hvem som skal spille i den kvinneledede spinoffen har Michelle Rodriguez (Letty) uttalt at hun er usikker på om hun vil fortsette å spille karakteren i dette foreslåtte prosjektet.

"Du gir stafettpinnen videre. Du tar baksetet. Du går til passasjersiden. Når det kommer neste generasjon må du gjøre det. Det er den eneste måten å la dem definere fremtiden på."

Gleder du deg til enda flere Fast and Furious-filmer?

Flere "Fast and Furious"-spinoffs er på vei


Loading next content