Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

Flere Ratchet and Clank-spill på vei?

Mens Naughty Dog ikke har planer om å lage flere Jak & Daxter-spill, så vil ikke Insomniac Games avvise at deres serie om gnageren og roboten fortsetter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Mens Naughty Dog ikke har planer om å lage flere Jak & Daxter-spill, så vil ikke Insomniac Games avvise at deres serie om gnageren og roboten fortsetter.

HQ

Dette kunne Brian Allgier og Brian Hastings fortelle E3 messens mange journalister, da han ga intervjuer. Han sa bl.a.:

"At this point we're just taking it one game at a time and concentrating on this, but after November we're re-evaluating and seeing what we're gonna do. We're very happy with the Ratchet universe, and we feel like there's a lot more potential for future projects."

På spørsmål om et evt. cross-over prosjekt med Jak & Daxter kunne være aktuelt, sa begge at det var noe de allerede hadde lekt med tanken om, men at det foreløpig ikke var gjort noe med.

Du kan lese alt om Ratchet and Clank 3: Up Your Arsenal i vårt artikkelarkiv, pluss at en ny artikkel dukker opp her på siden senere i dag.

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content