Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Flere spillselskap protesterer mot strengere abortlover i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rett før helgen ble det bekreftet at USAs høyesterett hadde besluttet å oppheve den historieske Roe mot Wade-avgjørelsen, som beskyttet kvinners rett til selvbestemt abort. I stedet for å ha det som en konstitusjonell rettighet, er det nå opp til hver enkelt delstat å bestemme hvilke lover som skal gjelde for reproduktive rettigheter. Det ser ut til at det allerede begynner å bli virkelig vanskelig (om ikke umulig) i enkelte delstater, og kritikken har ikke latt vente på seg.

Selv om dette generelt blir sett på som et stort steg tilbake med de fleste europeiske øyne, er det tydelig at den amerikanske spillindustrien heller ikke er fornøyd. Mange av selskapene vil gjøre det de kan for å hjelpe sine ansatte på forskjellige måter, og mange av dem samt bransjeveteraner har delt sin kritikk mot USAs høyesterett på Twitter.

Du kan finne noen av de med rette opprørte Twitter-innleggene vi så denne helgen nedenfor.

Flere spillselskap protesterer mot strengere abortlover i USA


Loading next content