Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid: Other M

Floke i Metroid: Other M

Knute på tråden for Samus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du har gått til innkjøp av det seneste Metroid-eventyret til Wii har du kanskje vært en av de mange uheldige som sitter fast uten å komme deg videre. Det viser seg nemlig at spillet inneholder en feil, der en port i Sector 3 til tider blir lukket uten mulighet til å åpnes.

For øyeblikket er Nintendos eneste mulighet å gjenstarte spillet totalt eller fra en tidligere lagret fil, selv om ingen av alternativene har blitt offentliggjort som offisielle løsninger. Problemet blir heller ikke mindre av at Nintendo sjelden sender oppdateringer til individuelle spill, noe både Sony og Microsoft tilbyr.

Metroid: Other M
Metroid: Other M
Metroid: Other M
Metroid: Other M
Metroid: Other M
Metroid: Other M
Metroid: Other M

Relaterte tekster

Metroid: Other MScore

Metroid: Other M

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den solitære dusørjegeren har aldri vært lettere på foten og løsere i snakketøyet. Daniel har løpt og skutt i Metroid-universet - her er anmeldelsen.Loading next content