Norsk
Gamereactor
nyheter
Football Manager 2012

Football Manager 2012 annonsert

Primært en evolusjon sier utviklerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Sports Interactive og utgiver Sega har endelig løftet sløret for årets innslag i Football Manager-serien. Skal vi tro Miles Jacobson fra Sports Interactives blir Football Manager 2012 primært en videreføring av de kjente og kjære funksjonene vi kjenner fra de tidligere spillene, men ikke uten en håndfull nyvinninger:

- Det er et nytt år med evolusjon av serien, men vi har også slengt med noen revolusjonerende elementer. Vi føler oss derfor trygge på at både gamle tilhengere og forhåpentligvis nye spillere blir fornøyde når spillet slippes senere i år, forklarer Jacobson.

Så mange detaljer om de revolusjonerende delene har ikke blitt offentliggjort ennå, men angivelig skal spillet by på større fleksibilitet i hvilke ligaer man kan spille med, ved siden av et flunkende nytt brukergrensesnitt. Noen konkret dato har heller ikke blitt lagt frem, men siden Jacobson sier senere i år regner vi med at spillet vil være klart innen juletider.

Football Manager 2012
Football Manager 2012Football Manager 2012
Football Manager 2012
Football Manager 2012Football Manager 2012Football Manager 2012Football Manager 2012

Relaterte tekster

Football Manager 2012Score

Football Manager 2012

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Det nærmest perfekte managerspillet tar bitte små museskritt framover. Det er ingen som klager, men den store jubelen uteblir.

Slik blir Football Manager 2012

Slik blir Football Manager 2012

ARTIKKEL. Skrevet av Martin Andresen

Sega var på besøk for å fortelle om Football Manager 2012. Med oppgradert grafikkmotor og høy selvtillit skulle de stilles til veggs av Martin.Loading next content