Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Football Manager 2023

Football Manager 2023 kommer endelig til PS5 neste måned

Etter en rekke forsinkelser kommer simuleringsspillet til Sonys nyeste konsoll.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sega og Sports Interactive har hatt litt av et mareritt å få Football Manager 2023 på PS5. Til tross for at simuleringsspillet ble lansert på stort sett alle plattformer under solen, kom tittelen aldri på Sonys nyeste konsoll på grunn av " uforutsette omstendigheter" rundt innsendings- og godkjenningsprosessen. Men marerittet er over, og FM23 er satt til å ankomme plattformen.

FM23 kommer til PS5 februar 1, 2023. For å markere utgivelsen har Sega kunngjort at alle PlayStation Plus-abonnenter vil kunne hente spillet med 20% rabatt de to første ukene på PS5, og at dette er i samsvar med forhåndsbestillingsbonusen som løp før lanseringen i fjor.

Til slutt bemerket Sports Interactives studiodirektør, Miles Jacobson, i en pressemelding at det vil komme en oppdatering kort tid etter utgivelsen for PS5 for å bringe dataene i tråd med de andre utgavene.

Football Manager 2023

Relaterte teksterLoading next content