Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor får Battle Pass og nye figurer i 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft er, som vel mange egentlig er, kjente for bringe suksessfulle grep fra noen av spillene sine over til de fleste andre, og neste år er det For Honor som skal følge trenden.

I en ny melding offentliggjør utviklerne noen av de generelle planene de har for For Honor i 2020, og utenom forventede ting som to nye figurer og hinting om betraktelige endringer av grunnleggende deler får vi vite at to Battle Pass-systemer vil implementeres. Når første sesong starter en gang i januar vil det komme et gratis pass og et premium-pass du må betale for. Begge to vil utelukkende belønne deg med kosmetiske gjenstander og enkelte Consumables. I gratisutgaven vil du for eksempel få Ornaments, Steel, Color Swatches, Champion-statuser, Embossings og mer. Premiumutgaven vil på sin side bygge videre på dette med nye signaturer, våpen, effekter og Executions.

Nærmere informasjon vil komme januar, men allerede nå ønsker utviklerne å poengtere at dette bare vil være et tillegg og ikke erstatte dagens måter å få ting på. Du kan lese dette og litt om hvilke andre endringer som venter i linken over.

For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content