Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor får dedikerte servere på PS4 og Xbox One i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I juli kunne Ubisoft Montreal gi oss den gode nyheten at For Honor ville få dedikerte servere, men PC-spillere måtte vente helt til 18. februar før de fikk nyte godene av dette. Heldigvis viste det seg at ventetiden hadde vært verdt det for mange. Plutselig var det slutt på resynching og migrering av verter, samtidig som at flere kamper faktisk ble gjennomført. Derfor har Ubisoft bestemt seg for å nå la konsollspillerne ta nytte av dette også.

Selskapet kan fortelle at PlayStation 4- og Xbox One-utgavene av For Honor også vil få dedikerte servere i dag. Den ekstra gode nyheten er at alle forbedringene som allerede har kommet til systemet på PC, så forhåpentligvis går alt som smurt fra første stund etter dagens konsolloppdatering.

For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content