Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor får massiv utvidelse i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft hadde hintet til spennende nytt fra For Honor i flere uker før kveldens E3-konferanse, så forventningene var store til hva selskapet ville avsløre. Det viste seg at de ikke spøkte heller.

Vi får ikke bare én ny kriger, men fire. Den 16. oktober kommer det nemlig en massiv utvidelse kalt Marching Fire. Denne vil implementere den kinesiske faksjonen Wu Lin med sine fire krigere. Det stopper ikke der heller, for vi får også to nye moduser.

Den ene er en 4v4-modus kalt Breach. Her skal det ene laget prøve å innta et fort for å drepe lederen i motstandernes hær, mens det andre laget selvsagt skal beskytte fortet og vedkommende. Disse kampene vil tydeligvis også by på en haug med ulike feller og saker som kan gi et ekstra overtak i de enorme kampene.

Vi får ikke vite særlig mye om den andre modusen, men det skal være snakk om en "uendelig" modus du kan spille alene eller sammen med en venn i kamp mot utallige fiender. Alt dette skal være pakket inn i enda bedre grafikk, for utvidelsen vil også inkludere "store grafiske forbedringer".

PC-spillere får også et enestående tilbud av Ubisoft. Alle som laster ned For Honor Starter Edition gratis via Uplay før 18. juni får beholde spillet til evig tid.

Du kan se annonseringstraileren til Marching Fire og to trailere for Breach-modusen under. Hvordan synes du utvidelsen høres ut?

HQ
HQ
HQ
For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content