Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor feirer 15 millioner med erting til mer innhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens de fleste bare venter på at For Honor sin Marching Fire-utvidelse skal komme med de nye, kinesiske krigerne har Ubisoft bestemt seg for å starte hintingen til hva som kommer neste gang.

For selskapet har ikke bare annonsert at over femten millioner spillere nå har prøvd For Honor, men feiret det hele ved å gi oss et ertende bilde som gir en vag indikasjon på noe av det nye innholdet som kommer neste år. Akkurat hva hammeren hinter til er vanskelig å si når vikinger allerede finnes i spillet. Har du noen teorier eller ønsker?

For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content