Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor passerer 20 millioner spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når man jobber som såkalt spilljournalist må man "dessverre" gå videre fra noen gode spill før man egentlig ønsker for å holde seg oppdatert på de nyeste spillene. Derfor er det fort gjort å nesten glemme hvordan enkelte live service-spill fortsetter å vokse flere år etter at de ble lansert uten at vi skriver så ofte om dem. I kveld har vi et nytt eksempel på dette.

Ubisoft Montral kan nemlig fortelle at det nå er over tjue millioner brukere som har prøvd For Honor etter at spillet ble lansert den 14. februar 2017. Dermed er det fem millioner nye brukere som har prøvd det intense slåssespillet de siste seks månedene. Så for å gjenta meg selv: og folk lurer på hvorfor Ubisoft i stor grad fokuserer på å slippe utvidelser til spillene sine fremfor oppfølgere hvert år...

Har du spilt For Honor i det siste? Når startet du eventuelt?

For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content