Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor passerer imponerende milepæl

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De færreste kan vel krangle nevneverdig om at Ubisoft har gjort en god jobb med å støtte spillene sine med nytt innhold og forbedringer i lang tid etter lansering, og det blir stadig tydeligere hvorfor selskapet gjør det også.

For en måned fikk vi vite at over 35 millioner personer har prøvd Rainbow Six: Siege, og nå kan Ubisoft Montreal avsløre at over 10 millioner har kjempet med nebb og klør i For Honor siden lanseringen i fjor. Nå skal det nevnes at dette antallet selvsagt hjelpes av gratisperiodene spillet har tilbydd, men det er uansett imponerende.

Hvilke spill har du stadig gått tilbake til i flere måneder eller år etter lansering?

For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content