Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor-trailer gir glimt av en ny figur før E3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft Montreal var tidlig ute med å si at de ville gi oss store nyheter fra For Honor på den kommende E3-messen, og nå som Ubisoft-konferansen bare er litt over to uker unna har de gitt oss et lite hint om hva som venter.

Studioet har nemlig gitt oss en ny trailer hvor de viser hvor langt spillet har kommet siden lansering. Her forteller utviklerne om hvordan de har fokusert på å gi oss stadig mer innhold og høre på spillernes tilbakemeldinger de siste femten månedene. Nærmere bestemt skryter de av å ha gitt oss over fem tusen nye ting og endringer i spillet, men de har ikke tenkt å stoppe der. Etter fire minutter og tjuefem sekunder før vi også et glimt av hva som venter i fremtiden. Da får vi se en ridder kjempe mot en ukjent kriger som bruker noe som ser ut som en scimitar, noe som kan bety at vi får kjempe som en arabisk eller persisk kriger. Ermene gir meg lignende vibber, samtidig som vi ofte har sett sjørøvere bruker lignende klær også. Her er det altså ikke soleklart hva som venter på E3-messen, så det er bare å spekulere. En ny kriger er nok ikke det eneste vi får vite mer om heller, for slikt har Ubisoft vanligvis bare annonsert i en vanlig stream eller trailer.

Hva håper du er på vei?

HQ
For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content