Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 5

Forbedret puppefysikk i DoA 5

Team Ninja satser på variasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Dead or Alive-utvikler Team Ninja har sansen for barmfagre kvinner, og gjennom årene har puppefysikk blitt en standardpost i utviklingsprosessen.

Dette er naturligvis også tilfellet for det kommende Dead or Alive 5, og under et intervju med det japanske bransjebladet Famitsu har spillregissør Yohei Niibori luftet tankene om fordelene i årets spill.

Angivelig har økt realisme vært i fokus denne gangen, og resultatet er bryster som beveger seg ulikt basert på hva slags klær de er pakket inn i. Videre skal de forskjellige plaggene ha ulik grad av gjennomsiktighet, for å ytterligere øke realismen.

Vi satser på at Team Ninja også har brukt noe tid på gameplayforbedringer, selv om vi naturligvis anerkjenner viktigheten av topp moderne puppefysikk

Kilde: Andriasang

Dead or Alive 5
Enklete vil muligens hevde at Dead or Alive-serien tidvis har mistet fokus, mest nevneverdig med de lettkledde Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball-spillene.

Relaterte tekster

Dead or Alive 5Score

Dead or Alive 5

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Team Ninjas brystfagre slåsskjemper er tilbake for å gi juling i den etterlengtede oppfølgeren Dead or Alive 5...Loading next content