Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Forbered deg på Kerbal Space Program 2s Early Access med vår Alt du trenger å vite-video

Simuleringsoppfølgeren kom på PC for noen dager siden, og for å sikre at du er klar for utfordringene har vi laget en nyttig video.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Rett før helgen lanserte utgiver Private Division og utvikler Intercept Games romsimuleringsoppfølgeren Kerbal Space Program 2 i Early Access. Spillet er nå tilgjengelig for PC-spillere å dykke ned i og sjekke ut, og når dette er tilfellet, har vi laget en hendig Alt du trenger å vite-video for å få deg oppdatert med alle nye tillegg og forbedringer.

Vi ser på de redesignede brukergrensesnittene, den forbedrede onboardingen, de nye delene og teknologiene du kan leke med, de bedre og mer detaljerte miljøene og grafikken, de forbedrede lydprofilene og mye, mye mer.

Sørg for å sjekke ut Alt du trenger å vite-videoen nedenfor, og sørg også for å sjekke ut Kerbal Space Program 2 i dag, på PC via Early Access.

HQ
Kerbal Space Program 2

Relaterte teksterLoading next content