Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forge of the Fae

Forge of the Fae annonsert og ser ut som et rålekkert JRPG-spill

Den slående tittelen kommer til PC en gang i fremtiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det ser ut til at den nystiftede japanske utvikleren Datadyne vil få en veldig god start. De har nå annonsert Forge of the Fae, et turbasert japansk RPG om en oppfinner kalt Fiora. Hun forsker på "en rekke mystiske forsvinninger" i en "verden inspirert av gammel keltisk folklore, full av intriger, eventyr og uendelige muligheter".

HQ

Vi er lovet et stort persongalleri, et dypt system for kamper og progresjon, samt en historie der valgene dine vil ha innvirkning. Selv om alt dette høres bra ut vil vi også unnskylde oss for å være litt grunne når vi sier at det som gjorde oss mest interessert var grafikken. Bare se på disse deilige pikslene.

Så langt er den eneste bekreftede plattformen Steam, men forhåpentligvis vil det etter hvert også bli utgitt for konsoller. Nyt nå disse fantastiske skjermbildene nedenfor.

Forge of the Fae
Forge of the FaeForge of the Fae
Forge of the FaeForge of the Fae
Forge of the FaeForge of the Fae
Forge of the FaeForge of the Fae

Relaterte teksterLoading next content