Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Legends Arceus

Forrige finansår ble det solgt hele 60 millioner Pokémon-spill til butikkene

Serien har nå solgt 440 millioner eksemplarer til sammen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man skulle tro at Pokémon-seriens popularitet ville begynne å minke på et eller annet tidspunkt, men det ser heller ut til at den vokser støtt hvert eneste år, og nye Pokémon-spill selger konsekvent mange, mange millioner eksemplarer.

For eksembel noterer Serebii at The Pokémon Company nylig har oppdatert Pokémon in Figures-delen på hjemmesiden, og her fremgår det at det mellom april 2021 og mars 2022 ble sendt 60 millioner spill basert på Pokémon til butikkene.

Dermed når serien en total på 440 millioner solgte eksemplarer, som mildt sagt er imponerende. Det tallet kommer til å vokse med flere millioner når Pokémon Scarlet/Violet lanseres til høsten.

Hvilket spill i serien er din absolutte favoritt?

Pokémon Legends Arceus

Relaterte tekster

2
Pokémon Legends ArceusScore

Pokémon Legends Arceus

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Pokémon-serien tar endelig et dristig steg i en ny og spennende retning, men legger også mye bak seg.Loading next content