Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper: Ghost Warrior 2

Forsinker Sniper: Ghost Warrior 2

Utvikleren vil ha mer tid til finpussen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sniper: Ghost Warrior 2 har allerede blitt forsinket én gang. Ifølge nettsiden Videogamer har City Interactive igjen bestemt seg for å endre utgivelsesdatoen, og satser på å lansere spillet den 15. januar i stedet.

Sniper: Ghost Warrior 2 skulle egentlig slippes i august, før utvikleren satte utgivelsesdatoen til oktober. Årsaken skal være at de vil finpolere spillet før lansering.

- Jeg kan bekrefte at utsettelsen stemmer. Vi vil at tittelen skal bli fantastisk, og at det skal bli det beste Sniper-spillet hittil. Grafikkmotoren er fenomenal, og for å lykkes er det viktig at vi finpusser spillet som best vi kan. En offisiell uttalelse kommer snart, uttalte Lee Kirton, PR-sjefen hos den britiske avdelingen av Namco Bandai.

Sniper: Ghost Warrior 2

Relaterte tekster

Sniper: Ghost Warrior 2Score

Sniper: Ghost Warrior 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Oppfølgeren til det middelmådige Sniper: Ghost Warrior kliner til med god skytefølelse, men er det nok til å bære et helt spill? Tor Erik har siktet seg inn på en karakter...Loading next content