Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspoken gjør det kult og moro å reise fra A til B

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe av det viktigste med et spill som har en stor og åpen verden man kan utforske er at det faktisk er moro å reise rundt i den. De beste i klassen klarer å gjøre dette ved å ha både pene og nysgjerrighetspirrende områder og underholdende måter å forflytte seg på. PlayStation og Square Enix sitt neste storspill vil i alle fall by på sistnevnte.

Det er jo ikke rart at det første vi fikk se fra Forspoken var en teknologidemo som viste hvordan Frey på veldig smidig og pent vis nærmest kan surfe og/eller fly gjennom omgivelsene. I videoen under går utviklerne enda mer detaljert til verks ved å vise flere måter vi kan komme fra A til B på, hvordan disse også kan brukes i kamper og begrensningene systemet har.

HQ
Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.

0
Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har alle vært der. Du har kjøpt et nytt spill, og du sitter der med høye forventninger til eventyret du skal oppleve. Men noe går galt. En feilmelding vises på...Loading next content