Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspokens eksklusivitet ser ut til å vare i to år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har gjort det til vane å kjøpe eksklusivitet fra tredjeparter i løpet av denne konsollgenerasjonen. Det var sånn med Deathloop og Ghostwire Tokyo, og det er også tilfelle med Forspoken og Final Fantasy XVI.

Hva Forspoken angår ser det ut til at vi nå vet hvor lenge denne eksklusivitetsperioden vil vare - og den er lang. Som MP1ST skriver, var det Sony selv som avslørte lengden på eksklusiviteten, som utløper 23. januar 2025, det vil si to år etter lanseringen.

Det er litt lengre enn vanlig. Du kan se bildet som bekrefter det nedenfor.

Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.

0
Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har alle vært der. Du har kjøpt et nytt spill, og du sitter der med høye forventninger til eventyret du skal oppleve. Men noe går galt. En feilmelding vises på...Loading next content