Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspokens historie er mellom 30 og 40 timer lang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig publiserte vi vår forhåndstitt av Forspoken, og det samme gjorde en rekke andre publikasjoner over hele verden basert på et par timers spilletid.

Spanske 3djuegos har fått snakket med Square Enix og Luminous etter forhåndstitten, og kan nå bekrefte omtrent hvor langt spillet er.

Nærmere bestemt har regissør Takeshi Terada avslørt overfor dem at spillets historie, det han kaller "sentral historie", vil ta mellom 30 og 40 timer å fullføre. Det er med andre ord snakk om et ganske stort spill.

Du kan se den nyeste traileren her.

HQ
Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.

0
Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har alle vært der. Du har kjøpt et nytt spill, og du sitter der med høye forventninger til eventyret du skal oppleve. Men noe går galt. En feilmelding vises på...Loading next content