Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspoken-studio fullstendig absorbert av Square Enix

Luminous Productions mister sin identitet, og blir med Square Enix for å utvikle AAA-titler ved hjelp av spillmotoren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix Holdings (paraplyselskapet for alle konsernets selskaper og studioer) kunngjør interne organisatoriske trekk. Studioet de allerede eide, Luminous Productions (skaperne av den skjebnesvangre Forspoken) fusjonerer med Square Enix-studioet helt, og skifter derfor også navn.

Ifølge en kort uttalelse på selskapets offisielle nettside tjener flyttingen til å styrke konsernets prosjekter på mellomlang sikt, og trekker på styrken til begge lagene for å danne en enkelt utviklingsenhet.

Fusjonen er en del av selskapets innsats for å ytterligere styrke konkurransedyktigheten til konsernets utviklingsstudioer, et mål som er fastsatt under den nåværende forretningsstrategien på mellomlang sikt. Square Enix Co., Ltd. har utviklet en rekke AAA HD-spill og har en haug av intellektuell eiendomer (IP) og innhold. Luminous Productions Co, Ltd er i mellomtiden utstyrt ikke bare med ferdigheter for å lage AAA-spill, men også teknisk ekspertise på områder som spillmotorutvikling. En sammenslåing av de to enhetene vil ytterligere styrke konsernets evne til å utvikle HD-spill.

Selvfølgelig må Forspokens katastrofale salgsresultater ha spilt en rolle i beslutningen. Det er ennå ikke kjent om fusjonen har resultert i tap av arbeidsplasser i det nå nedlagte Luminous, men vi vil holde øye med hva som skjer videre.

Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.Loading next content