Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 3: Blood Dragon

Første bilder av Far Cry 3: Blood Dragon

Hva i himmelens navn dreier egentlig Far Cry 3: Blood Dragon seg om? De første bildene vitner om noe helt annet enn originalspillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ingen vet helt hva Far Cry 3: Blood Dragon egentlig er for noe, og Ubisoft har vært veldig kryptiske med hintene om det nye spillet.

Det vi imidlertid føler oss sikre på er at spillet er en slags nedlastbar videreføring av Far Cry 3, som skiller seg dramatisk ut fra originalspillet når det gjelder tema og fargebruk. Hele spillet ser ut til å være en slags hyllest til 80-tallet, og etter hva vi har forstått skal dette også gjøre seg gjeldene for lydsporet.

Vi venter fortsatt på offisiell informasjon fra Ubisoft, men nå har i det minste et knippe bilder fra spillet funnet veien til internett. Vi tviler faktisk på at disse er falske, selv om de ser ganske spinnville ut.

Hva tror du Far Cry 3: Blood Dragon handler om? En av Vaas' narkotikapåvirkede dagdrømmer kanskje?

Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3: Blood DragonFar Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3: Blood DragonFar Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3: Blood Dragon

Relaterte tekster

6
FC3: Blood Dragon kan få oppfølger

FC3: Blood Dragon kan få oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du falt for Ubisofts hyllest til 80-tallet i det nedlastbare Far Cry 3: Blood Dragon, har vi en god nyhet til deg. I en samtale med Larry Hryb, bedre kjent som...Loading next content