Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fe

Første EA Originals-spill blir svenske Fe

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det første EA Originals-spillet som har blitt annonsert så langt er det drømmeaktige Fe fra svenske Zoink Games. Her spiller du en reveaktig skikkelse mens du utforsker verden rundt deg. Sjekk ut traileren og bilder nedenfor, så får du litt bedre inntrykk av hva som venter.

HQ
Fe
Fe
Fe
Fe
Fe
Fe

Relaterte tekster

1
FeScore

Fe

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Det er ikke til å stikke under en stol at Suzanne har gledet seg til Fe, helt siden hun første hørte om det. Men har spillet greid å leve opp til forventningene hennes?

0
Klokken 16 på GR Live: Fe

Klokken 16 på GR Live: Fe

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sent i går kveld kunne Suzanne endelig offentliggjøre anmeldelsen vår av Zoink sitt vakre Fe, og man kan vel trygt si at hun liker spillet veldig godt. Det er dog ikke...

0
Fe

Fe

FORSPILL. Skrevet av Andreas Blom

De siste to årene har Zoink Games jobbet med det atmosfæriske Fe, og Gamereactor ble invitert til studioet i Stockholm for å ta en titt.Loading next content