Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Most Wanted

Første Most Wanted-utvidelse

Ultimate Speed Pack den 18. desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første utvidelsespakken til det nye Need for Speed: Most Wanted skal slippes den 18. desember. Det melder utgiver Electronic Arts, som legger til at pakken bærer navnet Ultimate Speed Pack.

I pakken får vi både 25 nye løp og et sett nye fartsmonstre, og det er ikke akkurat billigbiler det er snakk om her. På listen finner vi nemlig topptrimmede sportsbiler som Pagani Zonda R, McLaren F1LM, Lamborghini Aventador og Veyron Grand Sport Vitesse.

Samtidig blir en ny utfordrer lagt til på Most Wanted-listen, og dersom du slå ham stikker du av med en Hennessey Venom GT Spyder.

Ultimate Speed Pack vil koste deg 800 Microsoft-poeng eller ca. 60 kr. (10 dollar), avhengig av hvilken plattform du spiller på.

Need for Speed: Most Wanted

Relaterte tekster

Need for Speed: Most WantedScore

Need for Speed: Most Wanted

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Criterion har kombinert Burnout Paradise med det originale Most Wanted. Resultatet er en enestående sosial racingopplevelse...

Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

I ukens fredagskonkurranse handler alt om fart. Ikke bare kan du vinne heftige Need for Speed-utvidelser, du kan også sikre deg et topp moderne racing-ratt.

7
Masse nytt til NfS: Most Wanted

Masse nytt til NfS: Most Wanted

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

EA og Criterion har lansert tre nye DLC-pakker til Need for Speed: Most Wanted, og byr på nye biler, nye spillmoduser og et helt nytt område.Loading next content