Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Elite Dangerous

Første møte med romvesener i Elite: Dangerous

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det skulle ta sin tid, men det er ikke så rart når man har et helt univers å utforske. Nå har omsider en spiller fått kontakt med romvesener i Elite: Dangerous. Dette skjedde i Xbox One-versjonen av spillet, og spilleren med kallenavn DP Sayre har sørget for bevis der vi kan se den sjeldne farkosten forsvinne. Flere videoer finner du på denna lenken.

Spillere har lett etter tegn på at de finnes siden spillet ble sluppet i 2014, men frem til nå har man kun funnet levninger etter dem. Videoene har av mange blitt kalt falske, men utvikler Frontier Developments har selv verifisert dem på Twitter.

Er du fortsatt på leting?

Elite Dangerous

Relaterte tekster

Elite: DangerousScore

Elite: Dangerous

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har tatt sin tid, men vi har endelig revet oss løs lenge nok til å sette en karakter. Her er vår anmeldelse av det herlige Elite: Dangerous...Loading next content