Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

Første sesong av MultiVersus starter på mandag

Men Morty blir ikke spillbar før uken etter, og resten av innholdet vil også slippes gradvis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en uke siden fikk vi den skuffende beskjeden om at MultiVersus' første sesong hadde blitt utsatt på ubestemt tid fra den 9. august, men heldigvis blir altså ikke ventetiden mye lenger.

Utviklerne i Player First Games forteller at første sesong av MultiVersus vil starte den 15. august. Dette betyr at vi blant annet får et nytt Battle Pass den dagen, men ikke mye av det andre de har snakket om. Dette siden innholdet vil slippes gradvis gjennom sesongen, noe som for eksempel fører til at Morty fra Rick and Morty først kommer til spillet den 23. august. Nye moduser er også på vei, men disse blir tilgjengelige andre dager.

MultiVersus

Relaterte tekster

0
Rick straks klar for MultiVersus

Rick straks klar for MultiVersus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om Rick, Morty og LeBron James var noen av de første figurene som ble annonsert for MultiVersus har vi sett en rekke luringer snike seg foran førstnevnte i køen. Nå...Loading next content