Norsk
Gamereactor
nyheter
Tennis World Tour

Første titt på Tennis World Tour

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony inviterte Etienne Jacquemain fra Breakpoint Studio til PSX 2017 for å snakke om Tennis World Tour, tennissimulatoren som er under utvikling, og som og som hevder å være en åndelig arvtager til Top Spin-serien. På arrangementet fikk vi et glimt av litt gameplay fra pre-alfa-versjonen av spillet.

Jacquemain forklarte hvordan spillet ble til, hvordan det henger sammen med Top Spin og hva slags innhold vi kan forvente. De jobber veldig mye med animasjonene fordi han mener det er . "the key to making a great tennis game, how it looks and feels". Tennis World Tour en simulator med figurer som kan oppgraderes, og som også er åpen for litt mindre erfarne spillere. Jacquemain sammenligner kontrollene med kontrollene til EAs FIFA.

Isner, Goffin, Federer og Momfils er de fire toppspillerne som dukker opp i gameplaysnutten du kan se her. MenBreakpoint Studio må nok raska på litt, for Tennis World Tour skal etter sigende komme ut i mai neste år, til Nintendo Switch, PC, Xbox One og PS4.

Blir dette neste års store sportssimulator?

Tennis World Tour

Relaterte tekster

3
Tennis World TourScore

Tennis World Tour

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Samtidig som Casper Ruud slår baller over nettet i det åpne franske mesterskapet, bedre kjent som Roland Garros, slipper BigBen Interactive og Breakpoint Studio den første tennissimulatoren på PlayStation 4.

1
Første titt på Tennis World Tour

Første titt på Tennis World Tour

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sony inviterte Etienne Jacquemain fra Breakpoint Studio til PSX 2017 for å snakke om Tennis World Tour, tennissimulatoren som er under utvikling, og som og som hevder å...

1
Tennis World Tour annonsert

Tennis World Tour annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått en god del år siden Bigben Interactive ga ut et tennis-spill, så dagens annonsering betyr forhåpentligvis at de virkelig har noe å by på. De kan nemlig...Loading next content