Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Virtua Tennis 2009

Første Virtua Tennis 2009-bilder

Sega fortsetter tennisserien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skal vi spille tennisspill på kontoret velger vi nesten alltid Virtua Tennis 3. Spillet har en perfekt blanding av arkade og simulator, og er et fabelaktig konkurransespill. Derfor gleder vi oss stort til neste kapittel i serien, Virtua Tennis 2009. Under kan du se de første bildene fra spillet, som ifølge Sega skal bli enda mer realistisk enn før. Blant annet skal tennisspillerne slite med å holde balansen hvis de utfører altfor halsbrekkende manøvre.

Bildene under er fra Wii-versjonen, men spillet kommer også til Playstation 3 og Xbox 360, samt som digitalt nedlastbart spill på PC.

Virtua Tennis 2009
Virtua Tennis 2009
Virtua Tennis 2009

Relaterte tekster

0
Virtua Tennis 2009Score

Virtua Tennis 2009

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Segas tennisserie har i en årrekke vært den morsomste tennissimulatoren. Men i den nyeste utgaven er det små detaljer som ødelegger litt for moroa.Loading next content