Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite får en førstepersonsmodus neste sesong

Dataminet informasjon antyder i alle fall det .

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En førstepersonsmodus har vært etterspurt for Fortnite i svært lang tid, og det har vært indikasjoner på at det faktisk kommer. Nå virker det som ventetiden snart er over også, for Ifølge flere dataminere har det nå blitt avslørt at førstepersonsmodusen kommer neste sesong (Chapter 4 Season 2).

Om dette vil bli kombinert med en no-build-modus for å gjøre det mer som et vanlig skytespill gjenstår å se, men det har også vært en ting som Fortnite-samfunnet har bedt om. Å legge til dette vil potensielt gjøre spillet mer attraktivt for et nytt publikum også, så vi kan forestille oss at det er noe Epic Games vurderer.

Det er verdt å påpeke at selv om flere kilder peker mot det samme og informasjonen kommer fra datamining av selve spillet fra påviste lekkere er det fortsatt ingen offisiell bekreftelse.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content