Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite får Just Cause-aktig gripekrok i High Stakes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe av det som gjør at Fortnite har klart å være såpass populært over lang tid er utviklerne i Epic Games' fantastiske innsats med å stadig slippe nytt innhold til spillet. Her snakker vi om store endringer av kartet, nye våpen og ting som bringer helt nye aspekter til gameplayet. Blant sistnevnte har vi blant annet golfkarter, teleporterende portaler og spesielle moduser. Denne uken er det tid for enda en ny sak som kanskje vil endre folk sin spillestil.

Epic Games kan nemlig avsløre at den kommende High Stakes-eventen vil gi oss tilgang til en gripekrok. Nå er den kanskje ikke en sugekopp like moderne som Just Cause-spillenes utgave, men videoen som viser frem den såkalte Grappler-en får det uansett til å virke som om den blir nyttig å ha for å komme seg lynraskt fra sted til sted og overraske andre spillere.

Hvilke endringer synes du har vært best foreløpig?

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content