Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite-skaper pensjonerer seg fra Epic Games

Donald Mustard forlater spillbransjen etter 25 år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Donald Mustard, som er mest kjent for sin rolle som kreativ sjef hos Epic Games, har kunngjort at han trekker seg tilbake fra spillbransjen og går av med pensjon.

Mustard har en karriere som strekker seg over 25 år, og har vært en del av Epic gjennom alle disse årene og bidratt til å levere Advent Rising, Undertow, Shadow Complex, Infinity Blade, og selvfølgelig det utrolig populære Fortnite.

I forbindelse med beslutningen om å forlate spillbransjen uttalte Mustard: "Jeg gleder meg til å ta del i fremtiden til Fortnite som en aktør sammen med dere alle! Teamene er i de beste hender, og de jobber med store, fantastiske ting!!!

"Jeg gleder meg til å tilbringe tid med kona og familien og er evig takknemlig for @TimSweeneyEpic og Epic Games-familien."

Det har foreløpig ikke blitt nevnt noe om hvem som skal overta Mustards rolle i Epic Games, men siden han går av med pensjon i slutten av måneden, vil vi utvilsomt høre mer snart.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content