Norsk
Gamereactor
nyheter

Fortnite-skaperne avslører Steam-konkurrent

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stadig flere selskaper har kommet med sine egne nettbutikker de siste årene, og nå som blant annet storsuksessen til Fortnite virkelig har fått Epic Games på føttene igjen etter noen tøffe år vil de også selge sine egne spill.

Markedsplassen heter enkelt nok Epic Games Store, og selskapet bruker den nå velkjente gavmildheten sin til å friste flere utviklere og utgivere til å bringe spillene sine dit. For hvor de aller fleste lignende nettbutikker og markedsplasser tar over 30 prosent av inntektene vil Epic ta ussle 12 prosent. Skaperne av spillene vil altså få hele 88 prosent av salgene, og enda mer om de bruker Unreal Engine 4.

Dette gjør de altså bare noen måneder etter at de også økte prosentandelen utviklere får når de bruker elementer av Unreal Engine i spillene sine, og atter en gang legger de ikke skjul på at det er inntektene fra Fortnite som gjør det mulig å være såpass gavmilde.

Foreløpig ønsker de bare å si at Epic Games Store skal åpnes "snart", men med alt dette, og flere andre goder i tankene, tviler jeg ikke på at telefonene allerede koker over av ivrige utviklere og utgivere som vil fylle markedsplassen fra første stund.

Er du interessert i enda mer informasjon kan du finne det her.

Fortnite-skaperne avslører Steam-konkurrent
Fortnite-skaperne avslører Steam-konkurrent


Loading next content