Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Forvent færre Marvel-serier fremover

Kevin Feige har bekreftet at Marvel Studios endrer tilnærming til Disney+-prosjekter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Phase 4 av Marvel Cinematic Universe har vært en overgangsperiode som inneholdt mye eksperimentering - inkludert med originale show som hadde premiere på Disney+. Noen av disse har blitt veldig godt mottatt, mens andre har vært mindre, og det hele har vært litt av en lærerik opplevelse for Marvel Studios-sjef Kevin Feige.

Feige snakket om dette emnet i et intervju med Entertainment Weekly, og berørte hva som er neste for MCU-show, og avslørte at planen og formatet vil bli forskjøvet fremover.

"Vi ønsker at Marvel Studios og MCU-prosjektene virkelig skal skille seg ut og stå over. Så folk vil se det når vi kommer lenger inn i Phase 5 og 6. Tempoet vi legger ut Disney+-showene i vil endre seg slik at de alle kan få en sjanse til å skinne.

Når det gjelder om dette betyr færre serier eller et større tomrom mellom MCU-show fremover bekreftet Feige ganske enkelt:

"Begge deler, tror jeg."

Tror du dette er riktig tilnærming for MCUs show fremover?

Forvent færre Marvel-serier fremover


Loading next content